Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen

De officiële of beëdigde vertaling is bestemd voor overheidsdiensten, aanbestedingen, het verkrijgen van visa, een vestiging in het buitenland enz.

Deze vertaling wordt door een beëdigd vertaler van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingverklaring voorzien.

In België is een beëdigd vertaler een natuurlijk persoon die door de algemene vergadering van een rechtbank of een hof van beroep in die hoedanigheid is benoemd, nadat deze over de ontvankelijkheid van het verzoek van de kandidaat heeft geoordeeld en hem/haar tijdens een openbare zitting de eed heeft laten afleggen.

Niemand mag zich dus beëdigd vertaler noemen als hij/zij niet in deze hoedanigheid is benoemd door bovengenoemde vergadering. Deze vertaler, die dus bij uitstek gespecialiseerd is in juridische teksten, heeft officieel de eed afgelegd en zijn beëdiging zorgt voor rechtskracht bij de Belgische hoven, rechtbanken en overheidsdiensten.

ViaVerbia werkt met een uitgebreid netwerk van beëdigde vertalers en beschikt over de organisatiestructuur en werkmethodes, waardoor de beëdiging door een expert voor de belangrijkste talen geen verlenging van de levertermijn met zich meebrengt.

 

Wij vertalen en beëdigen uw officiële documenten:

 

ViaVerbia, vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Tolk- & Vertaalbureau in Antwerpen

E-mail: antwerpen@viaverbia.com

 

Telefoon: 0800 166 26

Vanuit het buitenland: +32 800 166 26

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u.

 

Adres van het vertaalbureau:

De Keyserlei 58/60, 2018 Antwerpen

 

> Alle ViaVerbia vertaalbureaus <

Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers op info@viaverbia.be voor algemene informatie, prijzen en de deadline voor uw beëdigde vertaling.

Wij helpen u graag verder! U kunt ook onze FAQ-pagina bezoeken voor meer informatie.

 

Uw documenten in ruim 100 talen laten vertalen

Met ruim 40 jaar ervaring in professionele en beëdigde vertalingen is ViaVerbia (Optilingua International) een van de marktleidende internationale taaldienstverleners. Ons bedrijf beschikt niet alleen over talrijke vertaalbureaus maar werkt ook samen met meer dan 3.500 professionele en native vertalers wereldwijd. Wij werken met meer dan honderd verschillende talen, van de meest voorkomende tot de meest zeldzame waaronder Frans, Chinees, Russisch, ItaliaansEngels, Arabisch, Duits, Turks, Spaans en Portugees.

 

Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers op info@viaverbia.be voor algemene informatie, prijzen en de deadline voor uw beëdigde vertaling. Wij helpen u graag verder! U kunt ook onze FAQ-pagina bezoeken voor meer informatie.

 

FAQ over onze beëdigde vertalingen

De termijnen voor beëdigde vertalingen zijn meestal langer dan voor een gewone vertaling omdat slechts enkele vertalers gemachtigd zijn om deze vertalingen uit te voeren en de vertaalde documenten moeten worden verzonden per post. De termijnen verschillen ook naargelang het onderwerp en het aantal woorden. Bezorg ons uw document en wij geven u een gedetailleerde offerte met prijs en termijn.

In de meeste landen wordt een beëdigde vertaling per post verzonden met, daarnaast, een kopie via mail. In sommige landen zoals het Verenigd Koninkrijk zal een beëdigd document enkel via mail worden verzonden.

Een beëdigde vertaling is gemiddeld 5 tot 20 euro duurder per pagina dan een gewone vertaling. Vraag online een offerte aan om de exacte kostprijs van een beëdigde vertaling te weten.

 

 

Andere vertalingen:

Technische vertalingen

Chemische industrie, automobielindustrie, machines, elektronica, staalindustrie enz.

Lees meer

Spoedvertaling

Vertalingen met uiterst korte deadlines

Lees meer

Medische vertalingen

Medische rapporten, chirurgische hulpmiddelen, preventie, radiologie enz.

Lees meer

Vertaling van websites

E-commerce, mobiele apps, SEO-vertalingen, ...

Lees meer

Alle professionele vertalingen

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen enkele uren een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling