Medische vertalingen

Medische vertalingen

De aspecten van het medisch en farmaceutisch vertalen vragen van de medisch vertaler een grote nauwkeurigheid en een grondige kennis van de materie.

Medische vertaling vereist vooreerst de vertaalkunde van een professionele vertaler maar ook een gedegen vakkennis en beheersing van de finesses en specifieke eigenschappen binnen de medische sector.

 

Experten in de medische vertalingen bij ViaVerbia

Een medische-farmaceutische vertaler moet onberispelijke kwaliteit leveren en over een diepgaande domeinkennis beschikken. De vertaling van een medisch rapport kan enkel goed worden uitgevoerd als de vertaler alle bijzonderheden kent van het document waaraan hij of zij werkt. ViaVerbia staat garant voor meertalige vertalers, proeflezers en revisoren die stuk voor stuk expert zijn in hun vertaalgebied.

Deze professionals beheersen perfect de te vertalen materie en de verschillende nuances bij de farmaceutische producten, pathologieën, specifieke medische kenmerken, technische kennis en de normen en voorschriften die in elk land van kracht zijn.

Zo werken onze professionele medische vertalers nauw samen met medische experten wanneer het onderwerp hun persoonlijke kennis overstijgt of wanneer ze extra informatie nodig hebben. Dankzij hun knowhow, hun kennis en hun gespecialiseerde en nauwkeurige taalvaardigheid, zorgen onze medewerkers voor een hoogstaande vertaling van uw medische documenten volgens uw verwachtingen.

 

Medische, farmaceutische en technische documenten vertalen

Onze professionele vertaalteams, gespecialiseerd in het medisch vertalen, werken altijd naar hun moedertaal. Daarnaast zijn ze opgeleid om uw medische termen te vertalen met het hoogste professionalisme: accuraat en zorgvuldig. Zij kunnen dus perfect de vertaling van uw medische, farmaceutische en technische documenten verzorgen, zoals beschrijvingen van medische apparaten.

 

Uw documenten in ruim 100 talen laten vertalen

Met ruim 40 jaar ervaring in medische vertalingen is ViaVerbia (Optilingua International) een van de marktleidende internationale taaldienstverleners. Ons bedrijf beschikt niet alleen over talrijke vertaalbureaus maar werkt ook samen met meer dan 3.500 professionele en native vertalers wereldwijd. Wij werken met meer dan honderd verschillende talen, van de meest voorkomende tot de meest zeldzame waaronder Frans, Chinees, Russisch, Engels, Arabisch, Duits, Turks, Spaans en Portugees.

 

ViaVerbia, medisch vertaalbureau

Tolk- & Vertaalbureau in Antwerpen

E-mail: antwerpen@viaverbia.com

 

Telefoon: 0800 166 26

Vanuit het buitenland: +32 800 166 26

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u.

 

Adres van het vertaalbureau:

De Keyserlei 58/60, 2018 Antwerpen

 

> Alle ViaVerbia vertaalbureaus <

Bij ViaVerbia bieden wij u medische vertalingen aan in meer dan honderd talen. Onze specialisten vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en wonen ook in het land van de doeltaal. Zij beschikken over een actuele woordenschat en een uitgebreide kennis van de laatste trends en culturele gewoonten.

Meer info: 

 

FAQ over onze medische vertalingen

Een medische vertaling vereist een grote nauwkeurigheid en specialisatiegraad. Medisch vertalen vergt dus een zeer grote expertise en een grondige kennis van sectorspecifieke terminologie om taalfouten te voorkomen.

De prijzen voor medische vertalingen variëren volgens de inhoud en de lengte van de te vertalen tekst. Als u graag het tarief krijgt voor een medische vertaling Engels, Frans, Duits of andere talen, dan kunt u ons een gratis offerte vragen via de website. Enkele uren later sturen wij u graag een tariefvoorstel.

Stuur uw aanvraag via het onlineformulier of per e-mail. Wij bezorgen u zo snel mogelijk onze offerte.

 

 

Andere vertalingen:

Juridische vertaling

Bedrijfsstatuten, contracten, vonnissen, licenties, ...

Lees meer

Dringende vertaling

Vertalingen met uiterst korte deadlines

Lees meer

Beëdigde vertaling

Diploma’s, echtscheidingsdocumenten, rijbewijzen, geboorteaktes, ...

Lees meer

Vertaling van websites

E-commerce, mobiele apps, SEO-vertalingen, ...

Lees meer

Alle professionele vertalingen

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen enkele uren een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling