Spoedvertaling

Spoedvertaling

De afdelingen van vertaalbureau ViaVerbia doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen met uw vragen, wensen en behoeften. In dat opzicht stellen wij u een dienstverlening voor die uw spoedvertaling zo snel mogelijk uitvoert. Het kan inderdaad gebeuren dat u een tekst nog dezelfde dag wilt vertaald zien. Dankzij deze spoedservice ontvangt u de vertaalde tekst slechts enkele uren later.

Een aanvraag voor een spoedvertaling doet u via het online offerteformulier. Na ontvangst van uw document in Word, Excel of PowerPoint, bezorgen wij u het vertaalde document met de originele lay-out per e-mail, binnen de vastgestelde termijn.

ViaVerbia behandelt uw spoedvertaling in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Belgisch Nederlands of een van de vele andere talen. Al onze vertalers werken “live” dankzij de nieuwste technologieën, waardoor wij u de snelste reactiviteit garanderen.

Onze selectiesoftware ALPHASEARCH vindt uit al onze vertalers over de hele wereld in real time een beschikbare vertaler die binnen de gestelde termijn uw spoedvertaling kan bezorgen. Dit intern op maat gemaakte programma brengt u in contact met een vakkundige vertaler die gespecialiseerd is in de betrokken activiteitensector voor de geselecteerde bron- en doeltaal. Zo behandelen wij de aanvragen van onze klanten zo snel mogelijk en binnen de kortste deadlines.

 

ViaVerbia, vertaalbureau voor spoedvertalingen

Tolk- & Vertaalbureau in Antwerpen

E-mail: antwerpen@viaverbia.com

 

Telefoon: 0800 166 26

Vanuit het buitenland: +32 800 166 26

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u.

 

Adres van het vertaalbureau:

De Keyserlei 58/60, 2018 Antwerpen

 

> Alle ViaVerbia vertaalbureaus <

Bij ViaVerbia bieden wij u spoedvertalingen aan in meer dan honderd talen. Onze specialisten vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en wonen ook in het land van de doeltaal. Zij beschikken over een actuele woordenschat en een uitgebreide kennis van de laatste trends en culturele gewoonten.

 

Uw documenten in ruim 100 talen laten vertalen

Met ruim 40 jaar ervaring in professionele vertalingen is ViaVerbia (Optilingua International) een van de marktleidende internationale taaldienstverleners. Ons bedrijf beschikt niet alleen over talrijke vertaalbureaus maar werkt ook samen met meer dan 3.500 professionele en native vertalers wereldwijd. Wij werken met meer dan honderd verschillende talen, van de meest voorkomende tot de meest zeldzame waaronder Frans, Chinees, Russisch, Engels, Arabisch, Duits, Turks, Spaans en Portugees.

 

FAQ over onze dringende vertaaldiensten

De prijzen voor spoedvertalingen variëren volgens de inhoud en de lengte van de te vertalen tekst. Als u graag het tarief krijgt voor een spoedvertaling Engels, Frans, Duits of andere talen, dan kunt u ons een gratis online offerte vragen. Enkele uren later bezorgen wij u een tariefvoorstel.

Stuur uw aanvraag via het onlineformulier of per e-mail. Wij bezorgen u zo snel mogelijk onze offerte.

U ontvangt meestal dezelfde dag nog een offerte voor een dringende officiële vertaling als u deze 's ochtends aanvraagt en het om een standaardtaal gaat (bijv. Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Portugees). Als het een zeldzamere taal is, kan het wat meer tijd in beslag nemen.

 

 

Andere vertalingen:

Juridische vertaling

Bedrijfsstatuten, contracten, vonnissen, licenties, ...

Lees meer

Technische vertalingen

Chemische industrie, automobielindustrie, machines, elektronica, staalindustrie enz.

Lees meer

Beëdigde vertaling

Diploma’s, echtscheidingsdocumenten, rijbewijzen, geboorteaktes, ...

Lees meer

Vertaling van websites

E-commerce, mobiele apps, SEO-vertalingen, ...

Lees meer

Alle professionele vertalingen

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen enkele uren een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling