Vertalingen en andere taaldiensten in het Duits

Vertalingen  Duits België

Ons kantoor verzorgt vertalingen en andere taaldiensten van en naar het Duits

Gespecialiseerde vertalingen, beëdigde vertalingen, tolken, voice-overs, proeflezen: ons kantoor is een full-service agentschap voor taaldiensten dat de expertise van professionele moedertaalvertalers en andere taalprofessionals wereldwijd ter beschikking stelt. 

Ons netwerk zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige service in meer dan 80 vestigingen over heel Europa. 

 

Onze service biedt een breed scala aan taalcombinaties aan:

  • Nederlands ⇔ Duits
  • Frans ⇔ Duits
  • Engels ⇔ Duits
  • Spaans ⇔ Duits
  • Italiaans ⇔ Duits
  • Portugees ⇔ Duits
  • Deens ⇔ Duits
  • en andere

De diensten van ons kantoor:

 

Onze vestigingen:

 

Offerteaanvraag

Graag geven we u een vrijblijvende en gratis offerte via onze online aanvraag

 

Wetenswaardigheden over de Duitse taal:

De Duitse taal is een van de belangrijkste cultuur-, wetenschaps- en voertalen. Meer dan 100 miljoen Europeanen spreken Duits, niet alleen in Duitsland, maar ook in andere Duitstalige landen zoals Oostenrijk, het grootste deel van Zwitserland, in Liechtenstein, Luxemburg, delen van Noord-Italië (Zuid-Tirol) en het oosten van België wordt Duits gesproken. In Frankrijk bevestigde in 2014 nog 43% van de ondervraagden in de Elzas dat hun omgangstaal het Duitse dialect “Elzassisch” is. 

Duits is (naast Russisch) de meest gesproken moedertaal in Europa en behoort tot de tien meest gesproken talen ter wereld. Daarbij komen vele miljoenen Duitsers die buiten Europa leven of geëmigreerd zijn (bijv. Pennsylvania: Pennsylvaniaduits). Daarbij moeten nog de “Mennonieten” in het noorden van de VS worden gerekend (wereldwijd ongeveer 1 miljoen), omdat de meeste van hen ook vandaag de dag nog steeds Duits spreken. Daarnaast zijn er Duitse taalenclaves in Roemenië, Slowakije, Rusland en Argentinië. Zodat tot 140 miljoen mensen (schatting) op de hele wereld Duits praten. Daarbij komt dat bijv. in de Slavische landen (ook in Turkije) Duits als vreemde taal meestal meer wordt gesproken dan Engels.