Beëdigd vertaler Duits

Beëdigd vertaler Duits

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Duits? ViaVerbia biedt u de expertise van beëdigde moedertaalsprekers en gekwalificeerde vertalers die uw officiële en juridische documenten in Duitsland vertalen en legaliseren.

 

Wanneer is een beëdigd vertaler Duits nodig?

Beëdigde vertalingen in het Duits (of gewaarmerkte vertalingen, gelegaliseerde vertalingen of officiële vertalingen ) worden door de overheid in een aantal situaties vereist: investering in Duitsland, visumaanvraag, bedrijfsvestiging in Duitsland, inschrijving aan de universiteit, nieuwe job in een Duits bedrijf, enz.

Een beëdigd vertaler Duits is dan verplicht zodat u voldoet aan de regelgeving van het land en opdat u de procedures bij het opzetten van een bedrijf in Duitsland kunt finaliseren.

De beëdigd vertaler Duits vertaalt niet enkel het officiële document, die zorgt ook voor de rechtsgeldigheid en de juridische conformiteit in het Duits tegenover het originele exemplaar. Aan het einde van de vertaling plaatst de beëdigd vertaler een stempel, handtekening en vermelding, volgens specifieke en landafhankelijke voorwaarden.

 

Mogelijke documenten voor beëdigde vertalers Duits

Onze beëdigde vertalers kunnen alle soorten juridische documenten in het Duits vertalen, zoals:

 

ViaVerbia, vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Tolk- & Vertaalbureau in Antwerpen

E-mail: antwerpen@viaverbia.com

 

Telefoon: 0800 166 26

Vanuit het buitenland: +32 800 166 26

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u.

 

Adres van het vertaalbureau:

De Keyserlei 58/60, 2018 Antwerpen

 

> Alle ViaVerbia vertaalbureaus <

Voordelen van een beëdigd vertaler Duits bij ViaVerbia

Vertaalbureau ViaVerbia biedt u de vakkennis van uiterst betrouwbare vertalers, waaronder beëdigde moedertaalsprekers, die uw documenten in verschillende talen kunnen vertalen (van/naar Duits-Nederlands, Duits-Frans, Nederlands-Duits, Arabisch-Duits, enz.)

Dankzij onze vele vestigingen in heel Europa, waaronder Duitsland (in Berlijn, München en Frankfurt), kunnen we alle legalisatie- en apostilleprocedures voor u uitvoeren. Onze vertalers werken in alle vertrouwelijkheid, zorgvuldig, integer en uitermate professioneel. Deze doorwinterde professionals zijn moedertaalsprekers en beheersen perfect de specifieke juridische en wettelijke terminologie in de toevertrouwde documenten.

Zo krijgt u een beëdigde Duitse vertaling van superieure kwaliteit die u meteen kunt gebruiken. Contacteer ons online voor een gratis offerte. Wij bezorgen u snel een antwoord.

 

Antwoord op uw vragen over beëdigde vertaling Duits

Om een beëdigde vertaling in het Duits te krijgen, doet u een beroep op de diensten van een deskundige vertaler die beëdigd is door de rechtbank. Contacteer hiervoor eenvoudig een betrouwbaar vertaalbureau met een goede naam, dat vervolgens een beëdigd vertaler Duits voor u vindt. Bij ViaVerbia krijgt u de expertise van een beëdigd vertaler Duits die uw document kan vertalen en waarmerken.

Hebt u het diploma vertaler op zak, dan kunt u een bijkomende opleiding ‘beëdigd vertaler’ volgen aan een erkend Belgisch opleidingsinstituut. Vervolgens vraagt u met dit certificaat uw nummer bij de overheid aan. U wordt dan ook uitgenodigd door de rechtbank om de eed af te leggen. Vanaf dan bent u beëdigd vertaler en kunt u aan de slag. Houd er rekening mee dat regelmatige opleidingen belangrijk en verplicht zijn in België. Er is geen leeftijdsvoorwaarde. Uiteraard dient u ook over een blanco strafblad te beschikken (met uitzondering van overtredingen). En natuurlijk bent u een taalkundig wonder met een zeer brede linguïstische basis. Als vertaler kreeg u reeds een uitgebreide opleiding.

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen 24-48 uur een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling