Beëdigd vertaler Italiaans

Beëdigd vertaler Italiaans

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Italiaans? ViaVerbia biedt u de expertise van beëdigde moedertaalsprekers en gekwalificeerde vertalers die uw officiële en juridische documenten in het Italiaans vertalen en legaliseren.

 

Wanneer is een beëdigd vertaler Italiaans nodig?

Beëdigde vertalingen in het Italiaans (of gewaarmerkte vertalingen, gelegaliseerde vertalingen of officiële vertalingen) worden door de overheid in een aantal situaties vereist: verhuizing naar Italië, visumaanvraag, bedrijfsvestiging in Italië, inschrijving aan de universiteit, nieuwe job in een Italiaans bedrijf ...

Een beëdigd vertaler Italiaans is dan verplicht om te voldoen aan regelgeving die in het land van kracht is en om de procedures voor het opzetten van een bedrijf in Italië te finaliseren.

De beëdigd vertaler Italiaans vertaalt niet enkel het officiële document, die zorgt ook voor de rechtsgeldigheid en de conformiteit in het Italiaans tegenover het originele exemplaar. Aan het einde van de vertaling plaatst de beëdigd vertaler een stempel, handtekening en vermelding, al naargelang het doelland en land van bestemming.

 

Mogelijke documenten die beëdigde vertalers omzetten in het Italiaans

Onze beëdigde vertalers kunnen alle soorten juridische documenten in het Italiaans vertalen, zoals:

 

Voordelen van een beëdigd vertaler Italiaans bij ViaVerbia

Vertaalbureau ViaVerbia biedt u de vakkennis van uiterst betrouwbare vertalers, waaronder beëdigde moedertaalsprekers, die uw documenten in verschillende talen kunnen vertalen (van/naar Italiaans-Nederlands, Italiaans-Frans, Nederlands-Italiaans, Arabisch-Italiaans ...).

Dankzij onze vele vestigingen in heel Europa, waaronder Italië (in Milaan, Rome en Turijn), kunnen we alle legalisatie- en apostilleaanvraagprocedures voor u uitvoeren. Onze vertalers werken in alle vertrouwelijkheid en zijn zorgvuldig, integer en uitermate professioneel. Deze doorwinterde professionals zijn moedertaalsprekers en beheersen perfect de specifieke juridische en wettelijke terminologie in de toevertrouwde documenten.

Zo krijgt u een beëdigde Italiaanse vertaling van superieure kwaliteit die u meteen kunt gebruiken. Contacteer ons online voor een gratis offerte. Wij bezorgen u snel een antwoord.

 

Antwoord op uw vragen over beëdigde vertaling Italiaans

Om een beëdigd vertaler Italiaans te vinden die gekwalificeerd is om officiële documenten te vertalen, kunt u een vertaalbureau zoals ViaVerbia aanspreken.

Hebt u het diploma vertaler op zak? Dan kunt u een bijkomende opleiding ‘beëdigd vertaler’ volgen aan een erkend Belgisch opleidingsinstituut. Vervolgens gebruikt u dit certificaat om uw nummer aan te vragen bij de overheid. U wordt dan ook uitgenodigd door de rechtbank om de eed af te leggen. Vanaf dan bent u beëdigd vertaler en kunt u aan de slag. Houd er rekening mee dat regelmatige opleidingen belangrijk en verplicht zijn in België. Er is geen leeftijdsvoorwaarde. Uiteraard beschikt u ook over een blanco strafregister (met uitzondering van overtredingen). En natuurlijk bent u taalkundig expert met een zeer brede linguïstische basis.

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen enkele uren een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling