Vertalingen van contracten of overeenkomsten

Vertalingen van contracten of overeenkomsten

Overal op de wereld wordt handel gedreven en vaak ondertekenen overeenkomstpartners uit verschillende landen samen een contract van meerdere pagina's dat verschillende clausules bevat. Eenvoudige verkopen, zakelijke partnerships, complexe licentieovereenkomsten of de aankoop van grond en vastgoed zijn slechts een klein deel van de overeenkomsten die dagelijks ergens worden afgesloten. Als beide partijen een andere taal spreken, moet de overeenkomst worden toevertrouwd aan een gekwalificeerd vertaler zodat beide zijden omvangrijk kunnen worden geïnformeerd over de voorwaarden.

De vertaling van contracten of overeenkomsten is bovendien een zeer gespecialiseerde tak, want het document is niet alleen een vertrouwelijk te behandelen stuk, het moet ook zeer nauwkeurig vertaald worden om de inhoud en daardoor de afspraken tussen beide zijden exact weer te geven. Vaak zijn er juridische en complex geformuleerde passages die rechtsgeldige paragrafen bevatten en voor de vertaling van huwelijkscontracten of omvangrijke licentieovereenkomsten zijn vreemde taalexperts nodig met de benodigde vakkennis.

 

Onze onderneming is uw partner voor overeenkomstvertalingen

Ons bedrijf werkt samen met vakkundige vertalers die over de benodigde juridische kennis beschikken voor het vertalen van koopcontractenaannemingen van werk en arbeidscontracten in verschillende talen en we zorgen ook bij een tegenspraakherroeping of een opzegging voor een tijdige vertaling zodat alle termijnen gewaarborgd blijven. Wij bieden overeenkomstvertalingen aan die u van uw rechten verzekeren en de contractuele plichten naar de betekenis en inhoudelijk volledig en correct weergeven.

Bij ons communiceert u met één contactpersoon die u helpt van een uitgebreide offerte via het interne vertaalproces tot de verzending van uw documenten. Deze projectmanager beantwoordt vragen, is beschikbaar bij problemen en zorgt ervoor dat uw wensen direct door ons team worden opgenomen. We werken alleen samen met gekwalificeerde vertalers, correctoren en andere taalexperts om u een hoogwaardig opgestelde vertaling gegarandeerd op tijd toe te zenden. Door ons teamwerk kunnen we vakkundige vertalingen van alle soorten overeenkomsten leveren, die geen twijfel laten over de overeenstemming van de afspraken.

Gebruik onze omvangrijke service voor de professionele juridische vertaling van uw overeenkomsten.

 

We verheugen ons op uw concrete aanvraag betreffende vertalingen van contracten of overeenkomsten.

Vraag telefonisch of per e-mail een offerte aan voor uw vakkundige vertaling en we sturen u deze per omgaand toe.

 

 

Andere vertalingen:

Technische vertalingen

Chemische industrie, automobielindustrie, machines, elektronica, staalindustrie enz.

Lees meer

Spoedvertaling

Vertalingen met uiterst korte deadlines

Lees meer

Medische vertalingen

Medische rapporten, chirurgische hulpmiddelen, preventie, radiologie enz.

Lees meer

Vertaling van websites

E-commerce, mobiele apps, SEO-vertalingen, ...

Lees meer

Alle professionele vertalingen