Beëdigd vertaler Arabisch

Beëdigd vertaler Arabisch

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Arabisch? ViaVerbia biedt u de expertise van beëdigde moedertaalsprekers en gekwalificeerde vertalers die uw officiële en juridische Arabische documenten zoals een huwelijksakte vertalen en legaliseren.

 

Wanneer is een beëdigd vertaler Arabisch nodig?

Beëdigde vertalingen in het Arabisch (of officiële vertalingen) zijn in een aantal gevallen nodig voor de Belgische overheid: naturalisatie, gezinshereniging, aanvragen voor verblijfsvergunningen, visumaanvragen, inschrijving op een school of universiteit ....

U moet een beroep doen op een beëdigd vertaler Arabisch in overeenstemming met bepaalde wettelijke voorschriften in België en om uw officiële dossiers bij de Belgische overheid te kunnen finaliseren.

De beëdigd vertaler Arabisch vertaalt niet enkel het officiële document, die zorgt ook voor de rechtsgeldigheid en de conformiteit in tegenover het originele exemplaar.

Aan het einde van de vertaling plaatst de beëdigd vertaler een stempel, handtekening en vermelding, al naargelang het doelland en land van bestemming. Uw dossier is nu ontvankelijk voor de Belgische overheid. Beëdigde vertalingen worden erkend door de overheid. U hebt ze bijvoorbeeld nodig als u een buitenlands diploma wilt laten erkennen in België of als een buitenlandse huwelijksakte ook hier rechtsgeldige gevolgen moet hebben.

 

Mogelijke documenten die beëdigde vertalers omzetten in het Arabisch

Onze beëdigde vertalers kunnen alle soorten juridische documenten in het Arabisch vertalen, zoals:

 • Geboorteakte
 • Rijbewijs
 • Diploma of certificaat
 • Paspoort
 • Huwelijksakte
 • Arbeidscontract
 • Uittreksel uit het Belgisch Staatsblad
 • Uittreksel uit het strafregister
 • Overlijdensakte
 • ...

 

ViaVerbia, vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Tolk- & Vertaalbureau in Antwerpen

E-mail: antwerpen@viaverbia.com

 

Telefoon: 0800 166 26

Vanuit het buitenland: +32 800 166 26

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u.

 

Adres van het vertaalbureau:

De Keyserlei 58/60, 2018 Antwerpen

 

> Alle ViaVerbia vertaalbureaus <

Voordelen van een beëdigd vertaler Arabisch bij ViaVerbia

Vertaalbureau ViaVerbia biedt u de expertise van uiterst betrouwbare vertalers, beëdigde vertalers en moedertaalsprekers, die uw documenten kunnen vertalen van het Arabisch naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Arabisch, maar ook naar andere talen zoals Arabisch-Engels, Engels-Arabisch ...

Dankzij onze +80 vestigingen in heel Europa, kunnen we alle legalisatie- en apostilleaanvraagprocedures voor u uitvoeren. Onze vertalers werken in alle vertrouwelijkheid en zijn zorgvuldig, integer en uitermate professioneel. Deze doorwinterde professionals zijn moedertaalsprekers van het Arabisch en beheersen perfect de specifieke juridische en wettelijke terminologie in de toevertrouwde documenten.

Zo krijgt u een beëdigde Arabische vertaling van superieure kwaliteit die u meteen kunt gebruiken. Contacteer ons online voor een gratis offerte. Wij bezorgen u snel een antwoord.

 

Antwoord op uw vragen over beëdigde vertaling Arabisch

De kostprijs van een beëdigde vertaling van het Arabisch naar het Nederlands hangt af van een aantal factoren: het volume van de te vertalen tekst, de deadline, de moeilijkheidsgraad van de te vertalen tekst ... Bij ViaVerbia bezorgen we u gratis offertes zodat u vooruit kunt plannen.

Hebt u het diploma vertaler op zak? Dan kunt u een bijkomende opleiding ‘beëdigd vertaler’ volgen aan een erkend Belgisch opleidingsinstituut. Vervolgens gebruikt u dit certificaat om uw nummer aan te vragen bij de overheid. U wordt dan ook uitgenodigd door de rechtbank om de eed af te leggen. Vanaf dan bent u beëdigd vertaler en kunt u aan de slag. Houd er rekening mee dat regelmatige opleidingen belangrijk en verplicht zijn in België. Er is geen leeftijdsvoorwaarde. Uiteraard beschikt u ook over een blanco strafregister (met uitzondering van overtredingen).  En natuurlijk bent u taalkundig expert met een zeer brede linguïstische basis.

Om een beëdigd vertaler Arabisch te vinden die gekwalificeerd is om officiële documenten te vertalen, kunt u een vertaalbureau zoals ViaVerbia aanspreken.

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen 24-48 uur een voorstel

 1. Geef aan wat u wenst
 2. Vraag een prijsofferte aan
 3. Bevestig en ontvang uw bestelling