De robots komen eraan

vertalers gespecialiseerd in robotica en automatisering

De robotica-industrie en automatiseringsoplossingen floreren. Duitse fabrikanten bijvoorbeeld, die in Europa marktleider zijn, realiseerden vorig jaar op dit vlak een omzet van 14,5 miljard euro. Voor 2018 rekent het Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA) op een omzet van 15,8 miljard euro. De belangrijkste reden voor de optimistische vooruitzichten is de export. Ongeveer 60 procent van de producten gaat naar het buitenland, voornamelijk naar China. Er is vraag naar robotica en automatisering, vooral in de automobielindustrie. De componenten voor elektrische en hybride aandrijvingen, in de eerste plaats de batterijen, vereisen nieuwe, geautomatiseerde productiefaciliteiten. Ook de combinatie van complementaire sterke punten van mens en machine is een belangrijk onderwerp voor de toekomst.

Tegen 2020 zullen er wereldwijd ongeveer 3,05 miljoen industriële robots in gebruik zijn. Dit is de prognose van de International Federation of Robotics (IFR) in haar World Robot Report 2017. De wereldwijde wedloop naar automatisering in de productie-industrie is in volle gang. De markt groeit, in sommige landen iets trager, maar in andere landen is de verkoop sterk gestegen.

Wij hebben technische tolken en vertalers gespecialiseerd in robotica en automatisering in vele talen beschikbaar en kijken uit naar uw aanvraag.

De meeste talen die binnen dit gebied vertaald worden zijn vooral Koreaans en Japans, maar ook Duits, Engels, Frans, Spaans en Chinees.

Een nieuwe opmerking toevoegen