De Braziliaanse markt en vertalingen van/naar Braziliaans Portugees

Vertalen Nederlands Portugees Brazilië

Brazilië is de zevende grootste economie ter wereld en zeer goed verbonden met andere Latijns-Amerikaanse landen. Met zijn 200 miljoen inwoners en een snel groeiende middenklasse is Brazilië een interessante markt voor Europese bedrijven. Naarmate de economische vooruitzichten verbeteren, hebben de bevolking en het land de neiging om meer geld te investeren.

 

Mogelijkheden

Na de verkiezing van een nieuwe regering in oktober 2018 is Brazilië opnieuw meer opengesteld voor zakelijke activiteiten. Het grootste Zuid-Amerikaanse land is een uitstekende markt voor ervaren Europese exporteurs in verschillende sectoren. De Commercial Service Brazil (CS Brazil) heeft prioriteit gegeven aan zes sectoren met een hoog exportpotentieel: energie, infrastructuur, gezondheid, defensie en luchtvaart en IT; en vier sectoren voor dienstverlening: onderwijs, toerisme, franchising en fintech.

Als het gaat om meer dan 88 miljoen Braziliaanse online shoppers, zijn elektronische apparaten, computers, mode en accessoires de belangrijkste gebieden waarin kopers geïnteresseerd zijn. De meeste Brazilianen doen hun aankopen graag via marktplaatsen en groepsaankoopwebsites zoals Peixe Urbano, een kortingswebsite vergelijkbaar met Groupon in de Verenigde Staten. Andere populaire websites zijn onder andere MercadoLivre Brazil en Magazine Luiza.

Als u naar Brazilië wilt exporteren, doet u het best deze dingen:

  • relaties ontwikkelen
  • aanwezigheid creëren
  • deelnemen aan beurzen
  • voorschriften en normen kennen

 

Taalondersteuning

Uiteraard heeft ons agentschap ervaren moedertaalvertalers ter plaatse beschikbaar, evenals andere Braziliaans-Portugese taaldeskundigen die een breed gamma aan taaldiensten aanbieden.

Nederlands ↔ Braziliaans Portugees

Frans ↔ Braziliaans Portugees

Engels ↔ Braziliaans Portugees

Duits ↔ Braziliaans Portugees

Italiaans ↔ Braziliaans Portugees

Spaans ↔ Braziliaans Portugees

Deens ↔ Braziliaans Portugees

Andere combinaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Naast Portugese translators hebben we ook Portugese taaldeskundigen voor andere soorten taaldiensten:

  • beëdigde vertalingen (in veel Europese landen)
  • tolken
  • voice-over-diensten (bijv. voor telefonisch boodschappen, reclame of e-learning)
  • proeflezers
  • ondertitelingsspecialisten
  • specialisten in geluids- en videotranscripties

We kijken ernaar uit om van u te horen. De beste manier om met ons contact op te nemen is via ons online formulier of via e-mail.

 

Een nieuwe opmerking toevoegen