Meertalige telefoonmeldingen voor de kerstperiode en het einde van het jaar

Meertalige telefoonmeldingen voor de kerstperiode en het einde van het jaar

Het jaar loopt ten einde en u wilt uw gesprekspartners aan de telefoon een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen in het Nederlands, Frans, Engels of een andere taal? Met of zonder achtergrondmuziek?

U kunt ook gebruikmaken van de telefonische melding om uw producten of diensten voor te stellen, een eindejaarsaanbieding te doen of om een begroeting in verschillende talen op te nemen.

 

Eén vrouwenstem, 3 talen

Voor de twee belangrijkste talen in België samen met het Engels kunnen we u een pakket aanbieden dat geldig is tot 31.12.2019. Het omvat de opname in het Nederlands, Frans en Engels met dezelfde vrouwenstem vanaf € 230 exclusief btw. Zo kunt u uw telefoonboodschap beluisteren:

 

Het MP3-bestand kan binnen 3 tot 4 dagen beschikbaar zijn en het enige wat u moet doen, is het te integreren in uw telefoonsysteem.

 

Een spreker per taal

Als u alleen opnames met moedertaalsprekers wilt, kunt u hieronder andere sprekers selecteren:

    

   Muziekkeuze

   Met professionele sprekers en prachtige muziek die - zelfs wanneer u deze voor de zoveelste keer hoort - niet stoort, versterkt u uw boodschap en zorgt u voor een soepele communicatie. Uw klanten zullen er u dankbaar voor zijn. Hieronder kunt u de passende achtergrondmuziek voor uw telefoonmelding selecteren. Als u meer muziekvoorbeelden wilt, stellen wij graag een selectie samen voor u.

     

    Voor de spraakopnames van uw video’s kunt u op elk moment onze website www.optivoices.com bezoeken om de stem te selecteren die u het meest bevalt en een offerte aanvragen via het online formulier.

    Zo steeds is ons bedrijf ook beschikbaar voor andere taaldiensten zoals vertalingen, tolkopdrachten, ondertitels of transcripties. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website https://viaverbia.be/

    Als u meer gedetailleerde informatie nodig hebt, neem dan telefonisch contact met ons op via 0800/166 26.

    Vraag nu een offerte aan via e-mail!

     

    Een nieuwe opmerking toevoegen