Vertaaldiensten voor levensmiddelen en dranken

Vertaaldiensten voor levensmiddelen en dranken België

We begrijpen de behoefte aan vertaaldiensten in de levensmiddelenbranche en zijn gespecialiseerd in technische en marketingvertalingen voor deze branche. Bij ons vertaalbureau begrijpen we dat reclame- en marketingteksten, instructies, etiketten en folders nauwkeurig moeten worden vertaald in de doeltaal en tegelijkertijd cultureel correct moeten zijn. Daarom leveren we kundige en professionele vertaaldiensten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Optilingua werkt al meer dan 35 jaar in de levensmiddelen- en drankenbranche en we hebben mogen samenwerken met kleinere bedrijven, tot aan de grootste bedrijven ter wereld, waaronder PERRIER, WEIGHT WATCHERS, NESTLÉ en PROCTER & GAMBLE. We ondersteunen onze klanten continu bij hun meertalige communicatiebehoeften.

 

Hier is een overzicht van de soorten projecten die we leveren aan onze klanten:

 

Veelzijdige vertaaldiensten

We werken samen met meer dan 3500 vertalers, die overal ter wereld wonen en kunnen meer dan 100 talen aan. We leveren regelmatig deskundige doeltaalsprekers, in elke taalcombinatie, aan een aantal van de grootste en meest diverse bedrijven ter wereld, in een aantal van de meest veeleisende branches.

Neem voor meer informatie of als u vragen hebt, contact op via info@viaverbia.be