Game vertaling

Vertaalbureau voor game vertaling

Game vertaling vormt een essentiële stap in de lokalisatie en de internationale marketing van een product. De game vertaler is zeer nauwkeurig, zorgvuldig en enorm creatief.

 

Onze vertaaldiensten voor games

De game vertaler ontfermt zich over de audiovisuele inhoud en het marketingmateriaal.

Bij ViaVerbia vertalen onze professionals alle componenten van een videogame:

  • Marketing: verpakking, cover, reclame voor de lancering van het spel in het buitenland, ...
  • Technisch: spelhandleiding, instructies, beschrijving van het product, ...
  • Audiovisueel: ondertiteling of voice-over voor dialogen, vertaling van menu’s, aanwijzingen en andere leer- en kennistechnologie.

 

Native game vertalers

Om het comfort van de speler en de kwaliteit van zijn immersie in de wereld van de videogames te garanderen, moet de vertaler creatief maar ook zeer nauwkeurig zijn. Een grondige kennis van de culturele gewoonten en gebruiken van het land in kwestie is ook essentieel. Onze specialisten vertalen daarom uitsluitend naar hun moedertaal en wonen meestal ook in het land van de doeltaal.

Dankzij hun talenkennis en expertise in multimedia kunnen onze vertalers uw volledige game vertalen, ongeacht het genre, de grootte van de vertaling en de gevraagde talencombinatie.

ViaVerbia is een van de toonaangevende vertaalbureaus in Europa. Dankzij hun gespecialiseerde knowhow, hun nauwgezetheid en hun beroepsernst zijn onze vertalers in staat binnen de gestelde termijnen kwaliteitsvertalingen af te leveren volgens uw verwachtingen.

Tolk- & Vertaalbureau in Antwerpen

E-mail: antwerpen@viaverbia.com

 

Telefoon: 0800 166 26

Vanuit het buitenland: +32 800 166 26

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u.

 

Adres van het vertaalbureau:

De Keyserlei 58/60, 2018 Antwerpen

 

> Alle ViaVerbia vertaalbureaus <

 

Uw documenten in ruim 100 talen laten vertalen

Met ruim 40 jaar ervaring in professionele vertalingen is ViaVerbia (Optilingua International) een van de marktleidende internationale taaldienstverleners. Ons bedrijf beschikt niet alleen over talrijke vertaalbureaus maar werkt ook samen met meer dan 3.500 professionele en native vertalers wereldwijd. Wij werken met meer dan honderd verschillende talen, van de meest voorkomende tot de meest zeldzame waaronder Frans, Chinees, Russisch, Engels, Arabisch, Duits, Turks, Spaans en Portugees.

 

FAQ over game vertalingsdiensten

Bij vertalingen van games gaat het vooral om documenten uit de technische, audiovisuele en marketingsector (verpakking, spelregels, ondertiteling, enz.).

Game vertalingen vragen een grote nauwkeurigheid en specialisatiegraad. Games vertalen vergt dus een zeer grote expertise en een grondige kennis van sectorspecifieke terminologie om taalfouten te voorkomen.

De prijzen voor game vertalingen variëren volgens de inhoud en de lengte van de tekst. Als u graag het tarief krijgt om games te laten vertalen, kunt u een gratis offerte vragen en enkele uren later bezorgen wij u een tariefvoorstel.

 

 

Andere vertalingen:

Juridische vertaling

Bedrijfsstatuten, contracten, vonnissen, licenties, ...

Lees meer

Dringende vertaling

Vertalingen met uiterst korte deadlines

Lees meer

Beëdigde vertaling

Diploma’s, echtscheidingsdocumenten, rijbewijzen, geboorteaktes, ...

Lees meer

Websitevertaling

E-commerce, mobiele apps, SEO-vertalingen, ...

Lees meer

Alle professionele vertalingen

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen enkele uren een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling