Vertaalservices voor consumentenelektronica

Vertaalservices voor consumentenelektronica Vertaalbureau België

Mobiele telefoons, iPods, mp3-spelers, PDA's, GPS-apparatuur, satellietradio's en andere consumentenelektronica worden constant ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd, geüpdatet en wereldwijd gebruikt. Er is een grote concurrentiedruk om het uiterlijk en gevoel te wijzigen, de functies te updaten en de prijs te verlagen en tegelijkertijd snel meer consumenten te bereiken. Om kosten te verlagen, worden de softwarecontent (UI, help en documenten) en de websites gelokaliseerd in een aantal verschillende talen en tegelijkertijd gereleased. Ook aan de achterzijde wordt de productie verplaatst naar nieuwe locaties om te profiteren van lagere arbeidskosten. Om een grote ROI te garanderen, investeren internationale bedrijven in effectieve communicatie in meerdere talen om het merkimago, consequentheid en kwaliteitscontroles op alle locaties en te allen tijden te behouden.

 

Diepte van lokalisatie-expertise in consumentenelektronica

We werken al lange tijd samen met een partner in de consumentenelektronicabranche. Ons vertaalbureau helpt internationale bedrijven in de consumentenelektronica om hun apparaten te lokaliseren voor meerdere wereldwijde markten en bij het vertalen van hun handleidingen en bijbehorende documenten in meer dan 100 talen. We leveren uitgebreide en op maat gemaakte lokalisatieoplossingen die kosteneffectief zijn en garanderen een snelle doorlooptijd. Onze unieke methode resulteert in altijd duidelijke, accurate vertalingen van concurrerende, hoogwaardige informatie waarop de klanten vertrouwen.

 

Een offerte aanvragen of meer informatie over onze vertaaldiensten

Bel ons op 0800 166 26 voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw vertaalvereisten, of stuur een e-mail naar info@viaverbia.be

 

Meer weten