Optilingua biedt nu ook vertaaldiensten aan in Amsterdam

Met ViaVerbia Netherlands gaan we in op de vraag van onze klanten door hen nu ook in Amsterdam een professionele vertaalpartner aan te bieden.

Met de opening van de vestiging in 1101 CD Amsterdam, op de Hogehilweg 16 is Optilingua International nu actief in 12 Europese landen. Via info@viaverbia.nl kunnen klanten vertalingen aanvragen waarna moedertaalsprekers met de meest uiteenlopende specialisaties ervoor zorgen dat elke vertaling vakkundig, in de juiste stijl en inhoudelijk correct wordt uitgevoerd. De samenwerking met Optilingua International garandeert niet alleen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding, maar vermindert ook de kosten voor internationale briefwisseling. Daarnaast worden aanvragen van klanten ook veel sneller behandeld. Deze klantnabijheid is enorm belangrijk voor ons vertaalbureau dat daarom voortdurend bijkomende vestigingen in andere landen opent.

 

Waarom een Optilingua-vestiging in Nederland?

De uiterst concurrerende economie van Nederland, waar de vierde grootste haven van Europa is gevestigd, is slechts één reden voor de opening van een vertaalbureau in Amsterdam. Het land heeft een sterke export en kent opnieuw een stijgende binnenlandse vraag. Ook de luchthaven van Schiphol is met zijn ongeveer 55 miljoen passagiers per jaar een van de grootste van Europa. Door de internationale zakelijke relaties wordt de economie van het land verder versterkt en degelijke vertaaldiensten zorgen ervoor dat de bedrijfsprocessen probleemloos verlopen. Door het wereldwijde vertaalnetwerk van onze groep kunnen aanvragen snel tegen de juiste prijs worden uitgevoerd. Dankzij de samenwerking met vertalers die moedertaalspreker zijn en over de vereiste gespecialiseerde knowhow beschikken, vormen ook medische, juridische of technisch complexe vertalingen geen enkel probleem. Zo biedt ViaVerbia Netherlands, net als alle andere vestigingen van Optilingua International, vertalingen aan in meer dan 100 talen, en kan het naast gespecialiseerde artikels, montagehandleidingen en juridische teksten, ook websites of commerciële teksten vertalen in de gewenste doeltaal. 

Extra links:                          

ViaVerbia Netherlands (in het Nederlands)

ViaVerbia Netherlands (in het Engels)