Professionele transcripties in het Portugees

Transcripties in het Portugees

Het transcriberen van video- en audiobestanden in het Portugees vergemakkelijkt niet alleen de archivering van gesproken teksten en discussies, maar is ook interessant voor nieuwe media. Podcasts en korte clips kunnen met een ondertitelde transcriptie ook geluidloos worden gestreamd, zonder dat ze daarbij aan waarde verliezen. Toespraken en podiumdiscussies of voordrachten op beurzen gaan als audio- of videbestand snel verloren in het archief, omdat er geen nuttige indexering mogelijk is, maar als transcriptie kan alle inhoud eenvoudig en doelgericht worden doorzocht en geregistreerd. U wilt uw bestand laten bewerken door ons transcriptiebureau? We bieden twee verschillende soorten transcriptie aan.

 

Woordelijke en letterlijke transcriptie

Met een woordelijke transcriptie ontvangt u een document waarin de woorden van de spreker nauwkeurig zijn vastgelegd. Daarbij worden herhalingen echter verwijderd en ook de reacties uit het publiek zoals applaus of gemompel worden niet vastgelegd. Deze eenvoudige en verkorte vorm van transcriptie is geschikt voor interne archivering van opnames en biedt ondersteunende ondertitels voor clips en videohandleidingen.

Bij een letterlijke transcriptie leggen we voor u ook versprekingen, herhalingen en alle andere niet relevante geluiden van het audiospoor vast. Tegelijkertijd blijven alle vragen en interrupties eveneens behouden. Zo ontstaat een omvangrijke schriftelijke tekst die op aanvraag ook kan worden voorzien van tijdsmarkers. Deze exacte vorm van transcriptie maakt het mogelijk om de gehele situatie later nauwkeurig te analyseren, omdat ook een eventueel vastlopen van de spreker en de reactie van de aanwezigen schriftelijk wordt vastgelegd.

 

Professionele transcripties van video- en audiobestanden in het Portugees

Wij zijn uw partner voor audio- en videotranscripties in alle gangbare formaten. Naast podcasts en gespreksronden bewerken we ook interviews en videobestanden volgens de door u gewenste regels.

Ons transcriptiebureau ondersteunt u graag. Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en natuurlijk ontvangt u op aanvraag direct een concrete offerte met tijdsschema.

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen enkele uren een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling